måndag 23 mars 2015

Just det, glömde berätta...

Vi vann!

Att mitt lag, Öjaby TK, vann serien. Igen. Visserligen den lokalaste av de lokala och förmodligen längst ner på stegen. Men ändå.
Seriefinalen mot Tingsryd 2 (som i år var bättre än 1:an) var en trevlig historia. Andreas & jag tappade inga set och seriesegern var därmed klar. Trevligt fika avslutade arrangemanget.

Vi har nog vunnit serien vareviga år, så länge jag varit med och kan minnas. Utan ett år, då vi spelade seriefinal mot Hovmantorp i sista matchen. Motståndarnas lagledare, Jocke, ringde då och meddelade att han inte fick ihop lag, han kunde ju inte spela alldeles solo. Då gjorde jag, å motståndarnas vägnar, en snabbvärvning av ett starkt namn, Jonas Allgulin. Så att det i alla fall blev match. Vilket betydde att vi fick spö och segern gick till Hovmantorp. Så kan det gå.

För att bryta lunken hade vi redan nu bestämt oss för att prova på allsvenskt spel till hösten. Se lite nya vyer, träffa på lite nya ansikten. Ironiskt nog så fick vi veta att Tingsryd tänkt samma sak. Hovmantorp likaså. Så nu kommer vi förmodligen möta samma lag som tidigare. Så gott som alla hemma såväl som bortamatcher i Växjö. Allt som vanligt, alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar